Tiedättehän tämän keskustelun, että eläimille ei saa antaa ihmisten nimiä. Meillä Tarmo sekä Taavi ovat saaneet myös ihmisillä käytetyn nimen. Tosin itse en tunne yhtäkään. Tarmolla oli nimi jo valmiina silloin kun se meille ihan pienenä haettiin..Taavin päädyttiin sitten ihan vaan sattumalta nimiä mietittäessä. Touho, Tarmo ja Taavi seikkailevat myös kaikki Aku ankassa. Mutta tämä tieto tuli vasta jälkikäteen..=) Tämä kuva Tarmosta on otettu ennen luovutusta synnyinperheessään.

Nyt sitten kun olen nimiä miettinyt tulevalle koirallemme (nyt ollaan jo näin pitkällä mietinnässä)niin siihen olen asettanut jo selkeitä ehtoja/sääntöä. Nimen pitää olla kaksi tavuinen, ei vierasperäinen(helppo sanoa), ei sotkettavissa muuhun arkiseen sanaan eikä muiden T:llä alkaviin nimiin, ei kahta samaa tavua peräkkäin, eikä ihmisen nimi jne.. Muutamia nimiä olen heitellyt ilmaan tässä ajan kuluessa jotta niitä voisi "maistella" käytössä, mutta ei varmuutta olla vielä saatu..

tarmo.jpg


Sekä Tarmo että Taavi tulivat ihan luovutusikäisenä pieninä kissan viikareina..(Kuvat on otettu Taavin synnyinperheessä) Lapset olivat kuulemma kutsuneet Taavia nimellä Miisu. Päätettiin kuitenkin vaihtaa nimi, ja hyvin on poika nimensä oppinut..=) Miisu kun onkin tytön nimi. Nimeämisasiaa olen tässä muutenkin miettinyt, itselläni kun on sellainen nimi joka kirjoittetaan yhdellä iillä, mutta lausutaan kahdella, niin kouluaikoina se tuntui tosi rasittavalta sanoa aina samaa toistoa nimenhuudossa, että "-kirjoitetaan yhdellä lausutaan kahdella". Naimisiin mennessä oli siis itsestään selvää että otan vain yhden sukunimen, jotta mahdollisimman lyhyt kirjoittaa ja käyttää, vaikka eihän se nimi miestä(naista) pahenna vai miten se menikään..=)  Koiran nimen mietintä jatkuu..=)

taavi1.jpg


taaaa1.jpg


Mukavaa tiistaita !