Eilen tultiin kotiin sukuloimisreissusta vasta iltasella, joten jäi postaus sitten tekemättä. Mutta lauantai aamuna startattiin klo 5. Kello oli soimassa jo klo 3.30, mutta isännän sain ylös vasta puoli viisi..=) Mutta ehdittiinkin kun ehdittiinkin lähtemäään silloin viideltä kun oltiin aikatauluun laitettu. Tein nimittäin post-it lappuun aikataulun, että monelta lähdetään, ja missä ollaan mihinkin aikaan. Ja klo 9.00 oltiin sitten ekassa paikassa, Touho jätettiin tänne leikkimään Laten kanssa siksi aikaa että itse kierreltiin muut paikat läpi.

6.jpg

Nappailin pojista muutaman jouluisen otoksen..=)

3.jpg

 

2.jpg

 

7.jpg

 

ja sitten yhteiskuva

1.jpg

 

Sitten muutamaan muuhun paikkaan kiireen vilkkaan..jouluisin kukkatervehdyksin..

kukka.jpg

 

kuka2.jpg

 

Aikataulutus piti niinkin hyvin että klo 12 päästiin starttaamaan kohti Tamperetta, johon jäätiinkin sitten yöksi. Touho oli aika väsynyt poika. Käytiin illalla vielä tunnin lenkillä, ja sisällä sai puuhata taaperoikäisen kanssa. Meillä oli todella mukava päivä, kaikkialla niin lämmin ja tervetullut ilmapiiri ♥ Liian harvoin vain nähdään.

9.jpg

 

8.jpg

 

Seuraavana päivänä ennen kotiin lähtöä käytiinkin sitten kahvittelemassa Suomen ensimmäisessä kissakahvilassa. Siitä teenkin sitten postauksen huomenna. Mukavaa maanantaita, ja rauhallista joulun odotusta.