Saatiin jokin aika sitten Ellin ja Piin blogista haaste kertoa meistä (kisuista) 10 faktaa. Kiitos haasteesta, mielellämme vastaamme siihen! Osa faktoista tulee varmaan ihan uusina ja osa jo ennestään blogista tuttuja, tässä sitten ainakin koostetta=)

1.) Toivo pelkää kantokoppaa, jäi kammo kun hännänpään amputaation aikaan kuljetettiin usein eläinlääkäriin, ja muisto jäi että tuonne en mene, perillä odottaa se ikävä paikka. Se olikin itseasiassa blogin ensimmäinen postaus liki kolme vuotta sitten. Torsku, Tarmo ja Taavi taas mielellään olisivat kantokopassa ja välillä koppa jääkin herrojen käyttöön nukkumapaikkana. Kantokoppia löytyy neljä kappaletta jokaiselle omansa.

haaste1.jpg

 

haaste7.jpg

 

haaste14.jpg

 

haaste15.jpg

 

2.) Taavi tykkää onkilelusta, jonka narun päähän on kiinnitetty pehmopallo. Taavi raahaa sitä perässään ja tuo jalkoihin kun on aika leikkiä. Aamuisin se yleensä löytyy sängystä ja yhtä usein kengästä, kuin myös vesikiposta. Myös muista leluista tykätään, jokaisella on suosikkinsa. Ja myös muita löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista, mutta vesi- tai raksukuppi on aika suosittu.

haaste.jpg

 

haaste12.jpg

 

3.) Taavi on kova kehräämään, kehruukone lähtee käyntiin heti kun herralle juttelee tai koskee. Torsku kehrää kovaäänisimmin ja Tarmo hiljaisimmin. mutta lähes tulkoon aina sylissä rapsutuksia saadessa. 

haaste13.jpg

 

4.) Tarmo ja Torsku ovat rohkeimpia. Ensimmäisinä katsomassa vieraita, uusia asioita yms. Taavi on arin, juoksee sängyn alle/nojatuolin taakse. mutta kun rohkaistuu niin on kuitenkin ensimmäisenä vieraiden sylissä ja/tai kahvipöydässä. Toivo ei myöskään ole rohkeammasta päästä, mutta osoittaa hyvin suurta mielenkiintoa uusiin juttuihin, ja esim Laten tai muiden koirien kanssa tutustuessa tekee tarkasti ja huolellisesti tuttavuutta, ja ensimmäisenä yleensä kaveeraa lähikontaktissa.

haaste6.jpg

 

haaste5.jpg

 

haaste4.jpg

 

5.) Haluamme olla mukana pesuhuonepuuhissa; katsomassa suihkun lorinaa, saunan alku- ja loppulämmössä. Pyykkien ripustamisessa (erityisesti Toivo). Ja sängyn petauksessa yms muissa askereissa.

haaste11.jpg

 

haaste10.jpg

 

6.) Ollaan kaiken kaikkiaan hyvin seurallisia ja ihmisläheisiä kisuja. Usein meillä vierailevat "ei kissaihmiset" (ainakaan vielä) sanovat että onko kissat tosiaan tälläisiä (näin ihmisläheisiä), -"Pitäisikö meidänkin ottaa kissa"? Etenkin vähän vanhemmilla ihmisillä on mielikuvat kissasta ns. arkana navettakissana. Ja myöskin että: -"Voiko kisut ja koira olla noin hyviä ystäviä?" Touholla ja Tarmolla oli pitkäkestoinen erityisen läheinen ystävyyssuhde loppuun asti.

ab1.jpg

 

Tässä Tarmo pentuna, silloin alkoi luja ystävyyssuhde

tarmo%20pentuna.jpg

 

Muidenkin kisujen kanssa oli ihan kivaa...

a4.jpg

 

Tässä Toivon kanssa päiväunilla nenät vastakkain...

55.jpg

 

7.) Meidän isäntämme on aktiivinen shakinpelaaja, ja tilaisuuden tullen mekin teemme mielellämme siirtoja. Liian harvoin isäntä vaan jättää laudan nappuloineen pöydälle ilman valvontaa=)

mursushakki1.jpg

 

8.) Emme saa olla ruokapöydällä kun syödään, muuten se on meille vapaata aluetta. Ja me viihdytäänkin siinä ja hyvin, jopa joskus koko nelikko samaan aikaan.

haaste2.jpg

 

9.) Rakastetaan kirjaston kirjojen tuoksuja. Ne on varmaan käyneet meitä ennen monen moisella kissakaverilla, niin hartaasti niitä aina tutkitaan kun emäntä kirjakasan kassistaan kaivaa. Meillä on sitäpaitsi ihan paras kirjasto ja tarjonta, kaikki uutuudet saa tilattua pyynnöstä, ja usein me saadaankin ekana kaikki kissa-aiheiset kirjat kun niitä ollaan erikseen toivottu, kuten tämä Bobin joulu- kirja.

haaste8.jpg

 

10.) Ollaan apureina kirjoittamassa emännän kanssa neitä meidän blogijuttuja. Välillä niinkin ettei kirjaamisesta tule yhtikäs mitään ennen kuin olemme saaneet pakolliset rapsutukset ensin.

koneella.jpg

 

Mukavaa keskiviikkoa!

Haastamme mukaan Riiviökissat ja Tassulinnan josko haaste ei vielä ole teitä tavoittanut=)