Tänään aloitin aamun jo "perinteisesti" tuolla nutriletin suklaapirtelöllä. Makuun rupeaa jo tottumaan, tosin nälkää se ei kauhean kauan pidättele, ja hieman tuntui tämä toisinnolta eilisestä. Mentiin nimittäin laittamaan mökkiä talvikuntoon, ja kun sieltä lähdettiin niin ihan hillitön nälkä. Kotona oli ruoka jo valmisteltuna, joten jotain pientä matkalle. Tänään päädyin sitten tähän Skyr- rahkaan, nääkin on tosi hyviä. Otin uuniomenan makuisen, mutta myös ainakin tuo mansikka on tosi hyvä!

WP_006078-normal.jpg

 

No sitten heti ruoan kimppuun kun kotiin päästiin. Meillä meni liki 2 tuntia, kun tehtiin mökillä kaikkia hommia. Otettiin pumppu pois järvestä, siivottiin ja pakattiin kaikki kuivaruoat kotiin vietäviksi. Terijoensalavapuun ympärille jänissuojus ja  ulkokalusteet sateen suojaan jne. Jätin kameran kotiin, joten kuvia ei nyt näistä hommista ole, eikä niissä kyllä mitään erikoista muutenkaan..=)

Tein samoja perunoita kun eilen, tosin laitoin hieman enemmän chiliä, ja näissä olikin jo kunnolla potkua! Fetan tilalle vaihdoin salaattiin mozarellaa. Ja samaa naudan ulkofilettä mitä eilenkin, kun iso pötkö ostettiin eilen. Vielä tuota riittäisi huomiseksi, mutta maanantaina sitten ihan jotain muuta..

DSC_0478-normal.jpg

 

 

DSC_0482-normal.jpg

 

Minähän en juo kahvia, ja pitkä tauko oli myös teen juonnista, mutta nyt innostuin uudestaan kun löysin näitä ihania muumi- teepusseja. Ja jotenkin tuntui aina tyhmältä, ainakin kyläilemässä, että otatko kahvia..-"En, kiitos", Entä teetä?..-"Ei kiitos"..no mutta mitä sitten aikuinen juo, vettä? Joten ainakin nämä tilanteet helpottuu..=) Kaikesta sitä saakin sitten asiaa..Ystäväni toikin minulle jotain teetä ulkomaan reissultaan, pitääkin sitä maistaa!

DSC_0499-normal.jpg

 

DSC_0504-normal.jpg

 

Kisut ovat nautiskelleet, kun takkaa on lämmitetty nyt joka päivä.

DSC_0497-normal.jpg

 

DSC_0495-normal.jpg

 

Tämä lelupötkö on suosittu,joka päivä joku on sen kimpussa. Välillä suihkautan hieman ksisanminttua, ja taas se jaksaa kiinnostaa..

DSC_0483-normal.jpg

 

kuva-normal.jpg

 

Huomenna mennäänkin taas tekemään tuonne Etelä-Konneveden kansallispuistoon se lenkki, jos ei kova sade aamulla. Eilen illalla ja tänään ollut hirmuinen tuuli..

Mukavaa lauantaita!