* Postaus tehty yhteistyössä Kuono.fi:n kanssa. Meille avautui mahdollisuus päästä osallistumaan Kuono.fi:n järjestämälle Koirankoulutuksen perusteet verkkokurssille. Välillä on aina tullut selattua internetin tarjontaa verkossa järjestettävistä koirakouluista, mutta millekään ei sitten ole tullut ilmoittauduttua. Joten tämä mahdollisuus tuli juuri sopivaan aikaan ja innolla lähdimme mukaan!

Pidin siitä kun koko kurssi aukesi kokonaisuudessaan käyttöön heti, ja pääsin omaan tahtiin siinä etenemään ja poimimaan vinkkejä mitä ja miten me Inton kanssa rupeaisimme oppeja tuomaan käytäntöön. Naksutin ei ollut ennestään meille tuttu joten harjoittelu aloitettiin ihan alusta sen kanssa. Selkeät ja sopivan pituiset teoriaosuus videot ja sitten käytännön harjoitusvideot, jotta pääsi näkemään että miten tämä tehdään sitten koiran kanssa käytännössä. Kurssi on myös jatkuvasti avoinna, joten sisältöön pystyy palaamaan halutessaan ja virkästämään muistiaan. 

Meillä pentuikä on jo ohitettu, mutta vanhakin koira oppii uusia temppuja, tosin vaatii ehkä hiukan enemmän harjoitusta. Mutta Inton kanssa esimerkiksi vieraiden rauhallinen vastaanottaminen vaatii edelleen harjoittelua. Siihenkin kurssilta löytyi hyvät ohjeet. Ja harjoittelut jatkuu, nyt vaan vieraita kutsumaan kylään.

Kiitos, että päästiin mukaan osallistumaan!

Mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta viikkoa!


"-Mitä me ruvetaan nyt tekemään?" Olen valmiina, Into tuumaa.

verkko.jpg


Tarvikkeet valmiina: naksutin ja pussukka täytetty herkkunameilla. "Ensin naksu sitten maksu". Tuo lause iskostui päähän kurssilta.

verkko2.jpg


Sisäharjoitusten jälkeen, siirryttiin myös ulkoharjoituksiin.

verkko1.jpg


Kurssi suoritettu. Nyt vaan jatketaan harjoituksia.

koirakoulu.jpg