Pikku-potilaalle saapui perjantaina ihan oikeaa postia. Voisihan se olla sähköistä fanipostiakin, mutta tällä kertaa ihan oikea etanapostilla tullut kortti, nimittäin pikaista paranemista kortti.

kortti-normal.jpg

Nykyään tuntuu että ihmiset enää tosi vähän lähettävät perinteistä postia, joten tämä ilahdutti tosi paljon, kiitos kovasti rakkaalle ystävälleni! Itse kylläkin kuulun niihin ihmisiin jotka lähettävät perinteistä postia, muutenkin kun joulukortteja=) Lapsena oli varmasti ainakin 5 kirjeystävää joille kirjoitettiin tiiviisti, onko nykypäivänä lapsilla vielä ihan oikeita kirjekamuja..?=)

Luettiin Toivon kanssa korttia yhdessä=)

DSC_0896-normal.jpg

Tänään olisi viimeinen päivä Toivolle antibiootteja, kipulääkityskin loppui jo. Huomenna pitäisi sitten varailla tikkienpoisto aika sinne seuraavalle perjantaille. Kyllä on sitten ihanaa kun saa tuon tötterön päästä, enää 5pvä!

Täällä on sunnuntai sujunut muuten aika leppoisasti, tosin vesipumppu lakkasi toimimasta, ja juuri ajoi sähkömies pihaan, katsomaan josko sille saisi jotain tehtyä, muuten pitänee hakea vedet kaivosta, ja lämmittää rantasauna että pääsee pesulle..on se suihku kuitenkin aika luxusta, vaikka kesäaikana tuo rantasana useampana päivänä viikossa lämpeääkin, mutta kun eilen juuri käytiin...

DSC_0880-normal.jpg

Touho on syönyt ulkona vesisateessa polvilumpiota mikä ostettiin eilen, ei malta tulla sisälle sateesta huolimatta.

Mieli tekisi lähteä kanttarellimetsään, josko hieman odottaisi että sade laantuu.Toissa viikonloppuna käytiin Touhon kanssa ja ihan mukavasti löytyi.

sienest%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A41-normal.jpg

Touholla on sellainen tapa että kun pysähtyy jotain poimimaan niin se on heti kuononsa kanssa samassa paikassa..mutta saatiin jotain ihan koriinkiin,

sieness%C3%A4-normal.jpg

 

Nyt sitten perunoiden pesuun ja ruoan laittoon. Mukavaa sunnuntaita!