Oltiin eilen tosiaan viettämässä 9-vuotis hääpäivää Jari Sillanpää suuressa pikkujoulu show´ssa. Oli aivan mahtava tunnelma. Mukana menossa oli myös Heikki Elon johtama pikkujouluorkesteri, Virve Rosti ja Laura Voutilainen, jotka vetivät alkuun 45min shown, jonka jälkeen puolen tunnin breikki ja sitten itse Jari valtasi lavan. Aivan mahtava veto Jarilta, uusia biisejä: Malagaan,Gangnam style (joka on kuulemma tosi kysytty biisi keikoilla..) Tanssii kuin John Travolta, Sinä ansaitset kultaa(jonka jälkeen Jari pyyhki silmäkulmiaan, taitaa olla hyvin henkilökohtainen kappale), Rakkaudellla merkittu mies, ja sitten meidän odottamamme suosikki Satulinna (häävalssimme nimittäin)..ja monia muita. Myös Virve Rostin takuuhitit: Menolippu, Sata salamaa, Kun chigago kuoli, olivat ihan omaa vertaansa..Toisen tauon jälkeen Kolmikko lauloivat yhdessä ja erikseen joululauluja ei kovinkaan perinteisesti, vaan hyvällä menolla. En ole livenä Virve Rostia kuullutkaan joten huikea on naisen ääni. Ja Lauralla myös! Kiitos ihana ja onnitunut ilta♥ Suosittelen jollekin paikkakunnalle hankkimaan liput, tähän ei voi pettyä! Konsertti alkoi klo 20, ja loppui noi 23.45...kotona oltiin puoliyhden maissa.

WP_20141204_002.jpg

 

Lava vapaa, staroja odotellessa...=)Ymmärssin että kuvaamista ei sallittu, ainakin järjestysmiehet ajoivat kuvaajia pois, joten en sitten enempiä kuvaillut. Siispä kannattaa mennä itse katsomaan..! Ja lisäksi tää tosi hyvä kännykkälaatu..

stara.jpg

 

Kissoille laitoin ruohon kasvamaan. Taas on liian pitkään edellisestä kerrasta, pitäisi aina olla tuloillaan.

DSC_0809.jpg

 

DSC_0811.jpg

 

Touho syö ulkona vielä syntymäpäivä luutaan, ja takka lämpeää. Huomenna itsenäisyyspäivä ja juhlat on tietty katsottava. Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

 

touho.jpg