Tänään aloitin aamuni tällä hyväksi todetulla Smoothiella. Eilen kävin ostamassa kaiken tarvittavan. Uupumaan jäi kuitenkin vehnänorasjauhe: http://kauppa.ruohonjuuri.fi//vehnanorasjauhe/COCIVI-6420617151201/dp?nosto=productgroup-carusel-1. Kun ei täältä meidän kylältä tätä löynyt. Aikaisemmin olen tätä käyttänyt smoothien seassa muutaman teelusikallisen. Toinen mikä jäi puuttumaan oli Maca-jauhe: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/maca-jauhe/COCOVI-6420617151843/dp?openGroup=419. Myöskin tämä on tuttu tuote. Nyt pitää varmaan laittaa Ruohonjuuren verkkokauppaan tilaus menenään.

Kaupasta ostin siis Tammenlehtisalaattia, miniluumutomaatteja, parsakaalia,banaania ja kotoa löytyi jo rasvatonta maitorahkaa, rasvatonta maitoa ja makeutusjauhetta.

DSC_0690-normal.jpg

 

Tarkkaan en mittaile, vaan pari miniluumutomaattia, muutama isompi salatinlehti,3 parsakaalin kukintoa, puolikas banaani, pari ruokalusikallista rahkaa, noin teelusikka makeutusjauhetta ja loraus maitoa(sen mukaan miten löysää/tiukkaa haluaa)Itse syön mielummin lusikalla. Tuon makeutusjauheen aion korvata vielä stevialla: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/stevia-jauhe/COCOVI_6420617150983/dp. Ja sitten vaan sekoitetaan. Sekoitin sauvasekoittimella, mutta blenderi myös hyvä, pitäisi tuolta kaapista vaan kaivaa.

pirtel%C3%B6-normal.jpg

 

Ja sitten valmista juotavaksi, nam. Maistuu banaanilta.=)

DSC_0697-normal.jpg

 

Eilen tulikin tehtyä kanasalaattia päivälliseksi, ja tein niin reilun satsin että tänään sitä syödään myös.

DSC_0617-normal.jpg

 

Torsku ihmettelemässä, että miksi häärään vaan koneen kimpussa..?

DSC_0702-normal.jpg

 

Mukavaa torstaita!