Niin kuin eilen jo kirjoitinkin, että suunnittelimme tänään menoa tuonne Etelä-Konneveden kansallispuistoon patikoimaan, ja näin me siis teimme. Kaunis syksyinen auringonpaiste. Ennen lähtöä aamiaiseksi nutrilet pirtelö suklaan makuisena.

Kiersimme lenkin tänään toisinpäin, en tiedä kumpi olisi parempi..tosi jyrkkä nousu vai loivempi pitkä nousu. Tuon tosi jyrkän rinteen kanssa on vaan ongelmia alastulon kanssa. Mutta kumpi parempi..?=)

Nyt olikin ylhäältä erinomainen näkyvyys, kun viimeksi sumu oli aika sankka.

WP_007127-normal.jpg

 

 

WP_007128-normal.jpg

 

Pidettiin sitten pieni evästauko..=) Miten maistuukaan eväät hyvälle tuolla ulkoilmassa reippailun jälkeen. Laavulla oli paljon makkaran paistajia, joten jäätiin tuohon samaan kohtaan syömään kun edellisellä kerralla. Miksi hyväksi todettua muuttamaan..=)

WP_007136-normal.jpg

 

Taas oli muuten ihmisiä aika paljon liikkeellä. Se on kiva kun ihmiset aina tervehtivät ja vaihtavat muutaman sanan. Retkeily yhdistää!=)

Yhteenveto sportstrackerilla. Aika näyttää taas enemmän, kun kävi koko ajan kun syötiin eväitä tai oltiin muuten pysähdyksissa.

n%C3%A4ytt%C3%B6-normal.jpg

 

No senhän voi arvata että tämän jälkeen jo kova nälkä, joten kaupan kautta kotiin. Kaksi pihviä on vielä eiliseltä, mutta syödään ehkä huomenna tai tänään illemmalla. Nyt tein nimittäin jauhelihakeittoa. Riittävästi potkua ainakin!

DSC_0507-normal.jpg

Sitten venyttelyt ja suihkuun, mukavaa sunnuntaita!