Tänään aloitin aamun suklaanmakuisella nutrilet pirtelöllä. Kyllähän se menetteelee, mutta tämä veteen tehtynä ei nyt mitenkään makunystyröitä hivele..Olen ollut tämän päivän liikkeellä, ja evästä pitikin keksiä lennosta, joten päädyin ostamaan tälläisen hedelmä smoothien. Olen ostanut aiemminkin, ja ovat kyllä hyviä..

smoothie-normal.jpg

Pyörähdin kirppiksellä, ja kumma kyllä tällä kertaa ei löytynyt muuta kun digitaalinen lämpömittari, josta näkee siis kellonajan, sekä sisä- että ulkolämmön. Minähän sen sitten virittelin jo paikoilleen. Nyt ulkona 12 astetta, ja tosi kova tuuli...toivottavasti ei mene taas sähköt.

Tänään laitettiin iltaruoaksi naudanulkofilettä.(joo, taas sitä lihaa, vaikka niin se piti jo jättää ruokavaliosta. Se on vaan vaikeaa kun tuo mies noita lihoja niin usein laittaa).

DSC_0468-normal.jpg

 

No mutta hän valmisti siis lihat, ja minä tein perunat, ja salaatin. Päädyin tekemään lohkoperunaita. Eli kuorin ja viipaloin perunat, tein mausteseoksen ja pyörittelin perunat siinä ja paistoin 225 astetta 25min. Nam, hyviä tuli kyllä. Perussalaattiin lisäksi mustia oliiveja ja fetaa.

perunat-normal.jpg

 

Ja sitten vaan nam, ja syömään..!

DSC_0475-normal.jpg

 

Illan herkutteluun Vain elämää- jakson parissa vielä Vaasan ruisnachoja ja muita dipattavia..

naposteltavia%2010.5-normal.jpg

Huomenna laittamaan mökki talvikuntoon, nyt mukavaa perjantai-iltaa!