No niin, tänään on sitten ollut päivä ihan noilla nutrauspusseilla. Nyt ei ole onneksi särkenyt päätä, ja vointi tuntuu hyvältä, ja ei tuo 5 pussia ole kyllä yhtään liikaa, ei nimittäin kovin pitkään pidä nälkää, vettä sitten koko ajas ohessa. Aamupalana suklaapirtelö ja teetä.

DSC_0300-normal.jpg

 

Lounaaksi mansikkapirtelö..

mansikkapirtel%C3%B6%20lounas-normal.jpg

 

Välipalaksi hieman vaihtelua, nutrilet crispy chocolate patukka, ja tietty vettä=)

v%C3%A4lipala-normal.jpg

 

Ja päivälliseksi taas suklaapirtelö..

p%C3%A4iv%C3%A4llinen-normal.jpg

Vielä olisi iltapala jäljellä, en ole päättänyt että mitä silloin nauttisi..luultavasti kallistun pirtelöön.

Tänään on satanut koko päivän, ja ilmakin aika kylmä. Kissat ovat viihtyneet ikkunan ääressä katsomassa lintuja. Kohta saa sitten laittaa linnuille ruokintapaikan valmiiksi.

DSC_0307-normal.jpg

 

Olen tänään mietiskellyt että olisi mukava ottaa talveksi joku sisäliikunta harrastus. Jossain vaiheessa mietittiin mieheni kanssa, että varaisimmeko urheiluhallista squashvuoron, se kun on hyvin tehokasta liikuntaa ja pelatessa tulee niinkuin huomaamatta hikoiltua. Uiminen olisi tietty yksi, ja perus kuntosali toinen vaihtoehto. Aikoinaan olen käynyt hyvin aktiivisesti salilla, joten siinä mielessä olisi tuttua ja motivoivaa. Mietimme myös tuon patikoinnin innoittamina, että rupeamme liikkumaan luonnossa enemmän. Luonto on minulle hyvin tärkeä, ja viihdyn siellä.

Tuolla retkellä ollessamme, kun maasto oli osittain tosi vaikeaa,tuli mieleen, että mitäpäs jos sattusi jotain..esim jalka murtuisi, eikä pystyisi liikkumaan, tai tulisi allerginen reaktio (mieheni kun hyvin allerginen pistoille), niin näitä tilanteita varten pitää ehdottomasti varustautua ensi kertaa varten ensiapulaukulla..ja lisäksi mukaan tarpeeksi vettä, jotain sokeripitoista syötävää, tulitikut, linkkari, kännykkä akku ladattuna jne. Ensiapu kurssi on vielä voimassa, mutta kohta pitäisi mennä uusimaan, eikä todellakaan olisi pahitteeksi muistella ja kerrata toimimista hätätilanteissa. Nyt kun katson taaksepäin, niin olisi ollut mahtavaa jos vanhempani olisivat laittaneet minut lapsena luontokouluun, partioon tai johonkin jossa olisi kuljettu metsässä, opittu ja opiskeltu luontoa ja siellä toimimista..mutta oppia ikä kaikki=)

Tässä pohdintoja tälle illalle, mukavaa iltaa!