Lähdinpäs tänään reippailemaan Luontopolulle, josta voi oman kunnon ja innostuksen mukaan valita sopivan pituisen reitin. Minä lähdin tuota 5 kilometrin pituista reittiä. Ulkoilualueesta suurin osa on luonnonsuojelualuetta. Täälläkin on välillä jyrkkiä nousuja. Ja nyt tajusin ennen reitille lähtöä ladata puhelimeeni sports tracker sovelluksen. Mulla on ollut käytössä se jo vuosia sitten, mutta nyt olin sen unohtanut kun mietin vaan että askelmittari pitää ottaa mukaan. Ja tähän uusimpaan puhelimeen en sitä ollut muistanut ladata. Onneksi ei satanut, niin oli kiva ottaa kuvia. Aina mukavaa kun pääsee uudelle reitille, mua rupeaa niin nopeasti tympimään nuo samat reitit.

Mielestäni meillä on aika hyvä tarjonta kaiken liikkumisen suhteen.

DSC_0406-normal.jpg

 

DSC_0408-normal.jpg

 

DSC_0409-normal.jpg

 

Ja ei muuta kun matkaan..=)

DSC_0407-normal.jpg

 

Mukavaa kun reitin varrella tietoa.

DSC_0414-normal.jpg

 

 

DSC_0415-normal.jpg

 

Sitten alkoi nousu, ja täältäkin oli näköala kauas.

DSC_0426-normal.jpg

 

DSC_0427-normal.jpg

 

Ylös ja alas..=)

2-normal.jpg

 

1-normal.jpg

 

Joku onnellinen on ilmeisesti löytänyt myös hyvät kanttarelli apajat..=)

DSC_0421-normal.jpg

 

Reittiä oli helppo seurata opaskylttien ja värimerkkien viitoittamana, myös matka näkyi aika ajoin..

4-normal.jpg

 

Muita ulkoilijoita ei näkynyt, mutta ihan yksin ei kuitenkaan tarvinnut olla..=)

DSC_0440-normal.jpg

 

Väliaikatietoa..

DSC_0436-normal.jpg

 

Lunta jäi jopa maahan niiden kahden lumisadepäivän jälkeen..

DSC_0429-normal.jpg

 

6-normal.jpg

 

DSC_0443-normal.jpg

 

 

tie-normal.jpg

 

DSC_0449-normal.jpg

 

DSC_0453-normal.jpg

 

tie1-normal.jpg

 

Tulipas taas otettua paljon kuvia. Tämä mun blogi voisi melkein ollakin kuvablogi. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja tämä pitää mielestäni ihan paikkansa. Itse myöskin viihdyn ennemmin kuvien parissa, kun lukemalla pitkää tekstiä.

Nämä tunnelit ovat jotenkin hauskoja, vaikka osittain myös pelottavia, varsinkin pimeällä. Päällä kun menee autotie, niin täältä ei varmasti mitään kuuluisi vaikka huutaisi ja kovaa. Kerran jouduin taakseni vilkaisemaan, oman mielikuvitukseni ruvettua laukkaamaan..

DSC_0451-normal.jpg

 

Loppua lähennellään..tulinkin sitten frisbeegolfradan reunaan. En tiennytkään että ne on niin pitkiä matkoja mistä asti tätä frisbeetä heitetään..varmaan sata metriä tai yli..Näin nimittäin kun muutama poika oli tätä heittämässä. Joskus lapsena leirillä kokeiltu muutaman metrin päästä..=)

DSC_0455-normal.jpg

 

Sitten olikin enää loppusilaus..100 vatsaa, 100 selkää, punnerrukset..no ei vaan..mielessä kyllä kävi, mutta jätin väliin..jos ensi kerralla..=)

DSC_0457-normal.jpg

 

Ja loppusaldo..Tähän tallentui siis jo ennen itse reittiä kävelemäni matka, ja tämän jälkeen tuli varamsti vielä kilometri tai jopa kaksi lisää, joten lihashulto paikallaan..

DSC_0458-normal.jpg

Ei muuta kuin venyttelemään, mukavaa torstai-iltaa!