Meillä on pihalla muutama punaviinimarjapensas ja yksi mustaviinimarjapensas. Punaviinimarjoista tykkään, ja teenkin niistä erilaisia nam-juttuja, kuten vispipuuroa, kiisseliä, piirakkaa jne.Tänään innostuinkin sitten kiisselin tekoon, kävin keräämässä litran punaviinimarjoja, ja sitten pakkasesta otin lisäksi mansikoita, kyllä siitä vaan tulee hyvää. Nyt pitäisikin keittää mannapuuroa, ja laittaa kiisseliä siihen joukkoon. Loput marjatkin pitäisi käydä keräämässä pakkaseen, niin sitten talven mittaan voisi sieltä käytellä.

DSC_1336-normal.jpg

Kiisseli nautinta valmiina..=)

DSC_1353-normal.jpg

 

Kävin tänään myös pyörähtämässä kirppiksellä pitkästä aikaa. Se on ihan mun suosikki juttu. En niinkään ole perinteinen shoppailija, enkä muodin mukana kulkija. Mut saa iloiseksi edulliset löydöt kirppikseltä..Toki on asioita mitkä ostan aina uutena, mutta se fiilis kun olet kauan jotain etsinyt ja sitten se tulee kirppiksellä vastaan. Muutenkin pidän kaikesta vanhasta. Tänään tarttui mm mukaan kaksi ihanaa räsymattoa. Meillä kun on täällä kotona kylmät lattiat, niin on ihanaa kun lattialla on mattoja. Ja tietty niiden pitää olla helppohoitoisia Touhon ja kisujen takia. Pienimmät matot pyöräytän koneessa. Ja joka päivä kun täällä imuroidaan niin matot eivät saa liiaksi imeä karvaa, ja nämä perinteiset räsymatot ovat juuri hyviä. Nämäkin kaksi, toinen 150x80cm ja toinen 250x80cm, olivat pestyjä ja hintaa yhteensä 5e.

matto-normal.jpg

 

Myöskin ostan itse ja saan paljon kaikenlaista kissa-aiheista lahjaksi. Pidän vaan niin paljon kissoista, että ihanaa kun kotona kaikkea kissa tavaraa. Voin näistäkin joskus postailla lisää. Mutta tänään tuli uusi kissa taulu kirppikseltä, uudet kehykset kyllä laitan, tai maalaan nämä..mutta eikö vaan näytäkin aika paljon Taavilta..?=)

taulu-normal.jpg

 

Kisuille myöskin tuli ostettua hieman ruoka täydennyksiä..

DSC_1356-normal.jpg

 

Rapukekkereiden satoa..itse en kyllä pysty näitä syömään. Ravuista tulikin mieleeni, että olen horoskoopiltani rapu. Kävin ihan huvikseni lukemassa täältä ravun kuvauksen..osui ja upposi..http://ellit.fi/horoskoopit/horoskooppimerkit/horoskooppi-rapu-216-227

ravut-normal.jpg

 

Kissat ovatkin jo aloittaneet viikonlopun vieton, mukavaa viikonloppua !

nukkua-normal.jpg