Kirjoitin toissapäivänä tästä unelma ruokavaliostani, se sai minut miettimään, ja päätin että yritän tehdä enemmän sen eteen että tähän tavoitteeseen pääsen joskus. Nyt ensimmäisinä askeleina jätän sen punaisen lihan pois. Syön kyllä muutenkin paljon kanaa ja kalaa, joten uskon että punaisen lihan pois jättäminen ei ole niin iso asia, kun lihan ylipäänsä olisi. Meillä tosin mies on todellinen lihansyöjä, ja ruoka ei ole ruokaa ilman lihaa, joten tässä ne ongelmat varmasti tulevatkin. Teemmekö eri ruokia? No tulevana viikonloppuna olemme päättäneet savustaa lohta, joten siitä ei ainakaan tule erimielisyyttä. Ja se on minun vain keksittävä muuta proteenia ruokiin. Esimerkiksi tämä soija on minulle uusi ja kokeilunhaluja herättävä vegetaristien&vegaanien ystävä..=)

Laitoin kirjastoon kaukotilaukseen kirjan: Eläinten syömisestä, Johanthan Safran Foer. Tämän jälkeen ei kuulemma tee lihaa edes mieli. http://www.atenakustannus.fi/kirjat/kirja/355

No sitten millä muulla lähden liikkeelle. Minulla on ollut tuolla kaapissa jo pidemmän aikaa odottomassa muutama paketti näitä hyvin vähäenergisiä pussikeittovalmisteita. Tuossa erilaisia pirtelöitä, kiisseleitä, keittoja, patukoita jne. Nyt ajattelin pitää sellaisen elimistön puhdistus kuurin, ja sitten sen jälkeen aloittaa puhtaalta pöydältä, tai siis puhtaasta elimistöstä. Tänään siis ensimmäinen päivä. Naisillahan noita pusseja on laskettu päiväksi meneväksi 5kpl, joten pitää ilmeisesti kellon kanssa aikatauluttaa, jotta tulee kaikki syötyä. Nämä rittää viideksi päiväksi.Paitsi viikonloppuna tulee kyllä syötyä sitä lohta, kun mennään tänne päivävaellukselle, loppuu muuten energiat kesken.

DSC_0155-normal.jpg

Näillä muutoksilla lähdetään siis liikkeelle. Mitä sitä odottamaan ja pohtimaan että joskus sitten..Milloin se joskus on, ei ilmeisesti ikinä..jos ei asialle tee mitään.

Taavi ja Toivo viettävät siestaa..

DSC_0153-normal.jpg

Voihan Taavia käyttää myös tyynynä..)

DSC_0151-normal.jpg

 

DSC_0058-normal.jpg

 

Mukavaa torstaita!