Ensimmäinen päivä nutrausta takana, ei mennyt ihan suunnitellusti. Aikataulutin pussukat, ja otin kolme ensimmäistä ihan itseni kanssa sopimaani aikaan. No sitten se iski, kova leivän himo. No repsahdin, tai itseasiassa annoin itselleni luvan, jotta en joutuisi repsahtamaan, mutta niinhän siinä taas kävi. No söin nuo voileivät noin klo 18 aikaan, ja korvasin niillä sitten neljännen ja viidennen pussukan. Yöllä oli kova nälkä, join hieman vettä. Ja eilenhän se sitten tuli, kova päänsärky, kärsin muutenkin usein päänsärystä, migreenistä ja jännityspäänsärystä, joten tämä oli ihan odotettavissa, luultavasti join ihan liian vähän. Nyt tämän päivän osalta korjaan asian, laitoin jääkaappiin vesikannun, jonka olen päättänyt juoda kahdesti päivässä tyhjäksi. Sitten tuo nesteasiakin pitäisi olla kunnossa. Muutoin olo tuntuu hyvältä, ja odotan tätä uutta päivä pussukoideni kanssa=)

Tässä aamupala suklaapirtelö, tämä tehdään 2,5dl kylmää rasvatonta maitoa, ja kieltämättä oli tosi hyvää verrattuna tuohon eiliseen jonka veteen sekoitin.

nutra-normal.jpg

 

Eilen sitten sain kirjastosta käsiini tämän kirjan: Syötäväksi kasvatetut. Aloitinkin kirjan illalla, ja kyllä tämä kirja avaa silmiäni. Eläinten pidosta ja kohtelusta ennen ruokapöytäämme päätymistä. Suosittelen lukemaan: http://www.atenakustannus.fi/kirjat/kirja/506

aamulukemista-normal.jpg

 

Tässä vielä kuva Toivon hännänpäästä, nyt on rupi lähtenyt kokonaan irti, ja karva ruvennut kasvamaan takaisin.

DSC_0166-normal.jpg

Näissä merkeissä jatketaan, mukavaa alkavaa viikonloppua!